Ekm

İlçe müftümüz İsmail AKTOPRAK okulumuzu ziyaret ederek değerler eğitimi kapsamında gençlerle değerler ve emanetler konulu seminer verdi.

Ekm

Okul müdürümüz Şükrü KARADENİZ ve bilgisayar öğretmenimiz İrfan DURMUŞ Adıyaman Ticaret Odası Başkanı sayın MUSTAFA USLU´yu makamında ziyaret etti.Sayın Mustafa USLU´ya ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Okul müdürümüz Şükrü KARADENİZ ve bilgisayar Öğretmenimiz İrfan DURMUŞ eğitim öğretim ortamını iyileştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla Adıyaman Fen Lisesine ziyarette bulundu.

Eyl

20.Sİ DÜZENLENEN BESNİ EĞİTİM BAYRAMI 28/09/2018 14.00 ´DA BESNİ SERVİ ERDEMOĞLU MESLEKİ VE TEKNİN ANADOLU LİSESİ ÖNÜNDEN BAŞLAYIP HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜNDE SON BULAN YÜRÜYÜŞLE BAŞLADI.AÇILIŞA OKUL MÜDÜRÜMÜZ ŞÜKRÜ KARADENİZ, MÜDÜR YARDIMCIMIZ HÜSEYİN ORAL, ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ KATILDI.