T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / BESNİ - Merinos Ali Erdemoğlu Fen Lisesi

ŞÜKRÜ KARADENİZ - OKUL MÜDÜRÜ

 Besni Atatürk İlkokulunda eğitim hayatına başlayan Şükrü KARADENİZ ortaokulu İmam Hatip Ortaokulunda, lise öğrenimini ise İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği Bölümünden 2001 yılında mezun oldu.

2002 yılında Mardin’in Savur İlçesine Sınıf Öğretmeni olarak atandı.2006 yılında iller arası yer değişikliği ile Adıyaman’ın Sincik ilçesine sınıf öğretmeni olarak atandı. Burada görevini sürdürmekte iken,2007 yılında Anadolu Liseleri Sınavıyla Mezuniyet Branşı olan Fizik Öğretmenliği alanında  Erzurum’un Horasan ilçesinde göreve başladı. 2008 yılında Anadolu-Fen Liseleri seçme sınavıyla Adıyaman Merkez’e atandı. Burada çalışırken Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Biyomühendislik ve Bilimleri Alanından Yüksek Lisans yaptı. Yüksek lisans tezi olarak; Adıyaman İl Merkezinde Elektromanyetik Alan Şiddetinin Ölçülmesi konulu tezi hazırladı. Hazırladığı çalışma tezi Adıyaman Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisinin 7. cilt, 1. sayısında 12 Mart 2017 de kabul edilerek 07 Haziran 2017’de makale olarak yayınlanmıştır. (http://dergipark.gov.tr/download/article-file/316845).

2014 yılında İl içi isteğe bağlı yer değiştirme ile Besni İbn-i Sina Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’ne atandı. 2015 yılında Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi’ne Müdür Başyardımcısı olarak atandı.

 10/09/2018 tarihinde başladığı Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi’nde Müdürlük görevine devam etmektedir.