Sayın Ali Erdemoğlu’ndan Öğrencilerimize Anlamlı Tavsiyeler ve Teşekkür Ziyareti

Sayın Ali Erdemoğlu,  okulumuzu onurlandırarak üniversiteye yerleşen öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle bir araya geldi. Sayın Gaziantep Milletvekili Melih Meriç ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel’in de katıldığı bu ziyaret, öğrenci, öğretmen ve idarecilerimiz için son derece anlamlıydı.

Sayın Ali Erdemoğlu, ziyaret sırasında öğrencilerimize hayat tecrübelerinden süzülmüş kıymetli tavsiyelerde bulundu. Dereceye giren öğrencilere hitaben, başarıya giden yolda hedef belirlemenin, azimli olmanın ve disiplinli çalışmanın ne denli önemli olduğunu anlattı. Elde edilen başarıların yalnızca bir başlangıç olduğunu hatırlatarak, üniversiteden mezun olmanın ve diploma almanın yeterli olmadığını, asıl önemli olanın sürekli kendini geliştirmek ve hayat boyu öğrenmeye açık olmak gerektiğini belirtti.

Ziyaret sırasında, bu başarıların arkasındaki büyük emekleri takdir eden Erdemoğlu, öğretmenlerimize ve idarecilerimize de içten teşekkürlerini sundu. Başarıların sürdürülebilirliği konusunda okulumuzu desteklemeye devam edeceğini dile getirmesi, hepimiz için büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oldu.

Bu sıcak ve samimi buluşma, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için unutulmaz anlar yaşattı. Ziyaretin sonunda, Sayın Ali Erdemoğlu, Sayın Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte hatıra fotoğrafları çekildi. Bu değerli katkılarınız ve yol gösterici tavsiyeleriniz için bir kez daha yürekten teşekkür ederiz.

13-09-202413-09-202413-09-202413-09-202413-09-202413-09-202413-09-202413-09-2024

Yayın: 13.09.2024 - Güncelleme: 13.09.2024 10:19 - Görüntülenme: 551