T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / BESNİ - Merinos Ali Erdemoğlu Fen Lisesi

Duyguların Senfonisi Şiirler E-Twinning Projesi Sonuç Ürünümüz

Duyguların Senfonisi Şiirler e-Twinning projemizin sonuç ürününü hazırladık. Her bir kıtasını projenin katılımcı okullarından birinin yazdığı "Zafer Yemini" şiirini seslendirdik. Bu e-Twinning proje danışman öğretmenimiz Yasemin DELEN hocamız ve öğrencilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Duyguların Senfonisi Şiirler e-Twinning projemizin sonuç ürününü hazırladık. Her bir kıtasını projenin katılımcı okullarından birinin yazdığı "Zafer Yemini" şiirini seslendirdik. Katılımcı okullar ve yazdıkları dörtlükler şöyle:

Katılımcı Okullar: Yusuf Kemalettin Perin Fen Lisesi -1. Dörtlük Osman Otken Anadolu Lisesi 2. grup- 2. Dörtlük Nezahat Güven Anadolu Lisesi-3. Dörtlük TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi- 4. Dörtlük Özel İzmir Bahçeşehir Koleji 50.Yıl Anadolu/Fen ve Teknoloji Lisesi- 5. Dörtlük Adana Kız Lisesi- 6. Dörtlük Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi- 7. Dörtlük 23 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-8. Dörtlük Osman Otken Anadolu Lisesi 1. Grup-9. Dörtlük Osman Otken Anadolu Lisesi 1.ve 2. Gruplar- 10.Dörtlük DAHA AZ GÖSTER      
Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.03.2022 - Güncelleme: 21.03.2022 09:19 - Görüntülenme: 272
  Beğen | 1  kişi beğendi