6.ULUSAL KUTUP BİLİMLERİ ÇALIŞTAYINDA BİZ DE VARIZ.

Okulumuz 9.sınıf öğrencilerinden Zeynep ADIGÜZEL, Özgenur KOCA ve Esmanur AĞIR bilişim teknolojileri öğretmenimiz İrfan DURMUŞ danışmanlığında 30 kasım-1 aralık tarihlerinde yapılacak olan 6.Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayı için yazmış oldukları "Kutuplardaki Canlı Türleri" konulu bildiri özeti Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Marmara Araştırma Merkezi Kutup Araştırmaları Enstitüsü (TÜBİTAK MAM KARE) tarafından poster sunumu yapmaya hak kazanmıştır. Danışman öğretmenimiz İrfan DURMUŞ'u öğrencilerimiz Zeynep ADIGÜZEL, Özgenur KOCA ve Esmanur AĞIR'ı  Trabzonda yapılacak olan 6.Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayında  okulumuzu ve ilimizi temsil edeceklerinden dolayı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

21-11-202221-11-2022

Yayın: 21.11.2022 - Güncelleme: 21.11.2022 08:43 - Görüntülenme: 255